Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-10-2015, 12:34 PM
TRENDZ TRENDZ is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1
AIR-AP Console Sessions

I recently reinstalled SecureCRT. I have an issue where I console into an AIR-AP unit , it will load the session but never shows a prompt. Am I missing a setting or something that was in place before? Used to work, now it doesn't. SecureCRT works perfect with all other units (Switches, Routers, Chassis, Blades) just not AP units. Thanks in advance for any input or suggestions!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2015, 01:14 PM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,216
Hello Trendz,

What version of SecureCRT are you using?

On what OS?

Quote:
Am I missing a setting or something that was in place before?
Before what? Before you reinstalled?

If so, is this a saved session that existed before you reinstalled SecureCRT?

I am not familiar with AIR-AP units, but since you put Console Session in the title, I assume you are connecting with serial protocol. Is that correct?

If so, the behavior you describe is indicative of not properly configuring the parameters (ie: baud rate, flow control) expected by the remote device.

The two mentioned above are the two most frequent culprits. Are you certain your serial session is configured properly?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:24 PM.