Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Secure Shell

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-17-2009, 07:25 AM
ddx ddx is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 25
Session rows changing when connecting in tabs. (6.5 beta4)

All my sessions are configured with : 'Terminal/Emulation 'Logical Rows: 25'
This works ok when I connect without tabs.
But when connecting with tabs sometimes the sessions are connected with 23 rows.

Any ideas ?

I don't have this issue with securecrt 6.2
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2009, 09:39 AM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,305
Hi ddx,

I have not been able to reproduce this issue with SecureCRT 6.5 beta4. It is possible that my configuration may not match yours.

Would you post a screenshot of the first tab and a subsequent tab where you see this behavior? Would you also post a screenshot of the Terminal / Emulation category for the Default Session and for a session that is exhibiting this behavior?

How are you establishing these connections (Connect or Quick Connect dialogs)?
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 11-17-2009, 10:10 AM
ddx ddx is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 25
Todd,

I created a flash movie to show the issue :

http://test.thepeoplesvalley.nl/secu...securecrt.html
Reply With Quote
  #4  
Old 11-17-2009, 11:29 AM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,305
Hi ddx,

Thanks for the movie. I have been able to reproduce this issue.

We are researching the cause of this issue. We will post any updates or resolutions to this issue in this forum thread. If you would like to be notified directly, please send an email to support@vandyke.com with a subject of Attn: Todd - Forum Thread #4488.
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
  #5  
Old 11-23-2009, 05:10 PM
rtb rtb is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,305
Hi ddx,

We have a new build of SecureCRT that should resolve this issue. If you would like to test the new build, please send an email to support@vandyke.com with a subject of Attn: Todd - Forum Thread #4488 and whether you need a 32 or 64-bit installer.
__________________
--Todd

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
505-332-5730
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:10 AM.