VanDyke Software Forums

Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT 5.1/SecureFX 3.1/VShell 2.6 Beta
User Name
Password
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-11-2005, 02:50 PM
ryanr ryanr is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 3
syntax colors

Hi all,

I was happy to find this app, been looking for a while for an ssh client with tabs.

One thing I am curious of, using vim I seem to have no syntax highlighting as I do in putty. I am using version: Version 5.0.0 (build 871)

Just curious if there is a setting I am missing or something.

thanks.
  #2  
Old 05-11-2005, 04:37 PM
dcomo's Avatar
dcomo dcomo is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York
Posts: 124
Send a message via AIM to dcomo
Syntax Highlighting

Ryan,

What type of terminal emulation are you using? Also, if you run the 'ls' command, do your folders, files, symlinks, etc. show in multicolor?

Thanks :-)
__________________
Drew J. Como
Highland Visuals & Graphic Design

Last edited by dcomo; 05-11-2005 at 04:41 PM.
  #3  
Old 05-11-2005, 04:57 PM
ryanr ryanr is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by dcomo
Ryan,

What type of terminal emulation are you using? Also, if you run the 'ls' command, do your folders, files, symlinks, etc. show in multicolor?

Thanks :-)
I tried using the Xterm, Linux, and VT100 emulation

'ls' just gives me plain old black and white (set on VT100) right now.

thanks.
  #4  
Old 05-11-2005, 07:14 PM
MrC MrC is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 216
ryanr,

Rest assured, color works just fine. Be sure that the ANSI Color setting is on (Terminal->Emulation in settings).
  #5  
Old 05-12-2005, 06:38 AM
dcomo's Avatar
dcomo dcomo is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York
Posts: 124
Send a message via AIM to dcomo
Ryan,

MrC beat me to the post. I have ANSI Color checked and my color is working fine indeed.

Good Luck!
__________________
Drew J. Como
Highland Visuals & Graphic Design
  #6  
Old 05-12-2005, 11:18 AM
ryanr ryanr is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 3
Ah there we go,

I had tried the ANSI setting but only with VT100 emulation

with Linux/xterm emulation and ANSI..i now have colors...

thanks for the help.
  #7  
Old 05-12-2005, 11:40 AM
dcomo's Avatar
dcomo dcomo is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York
Posts: 124
Send a message via AIM to dcomo
Ryan,

Great to hear! :-)
__________________
Drew J. Como
Highland Visuals & Graphic Design
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:20 AM.


copyright 1995-2017 VanDyke Software, Inc.