Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Scripting

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-28-2005, 09:11 PM
wasodg2 wasodg2 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Spokane, WAshington
Posts: 16
Angry Dropping Characters

Hello,

I have some code to send commands to switches with Secure CRT but no matter what I try it keeps dropping the first character of the command I send to the switch.

Here is part of the script.

objSe.Connect "/TELNET "&IPNumber&" 23"

If ( objSe.connected ) Then
i = i + 1
objse.logfilename = "c:\Switch\"&IPNumber&".Log"
objse.Log(True),True
objSc.WaitForString ":",1
SelectRow = objSc.CurrentRow
Login = objSc.Get(SelectRow, 1, SelectRow, 20)
objSc.WaitForString "assword:",1
objSc.Send "password" & vbCr
objSc.WaitForString">",1
objSc.Send "sho ver" & vbCr
objSc.WaitForString">",3
objSc.Synchronous = True
objSc.Send "SHOW Interface" & vbCr


It works until it gets to the "sho ver" or the "SHOW Interface" then it loses the first letter of the command and sends "HOW Interfac which of course doesn't work.

I use the Synchronous true statement and I have set it in numerous places with the same result.

What can I do to make it see the whole command ever time?

Please help!

Dave

Last edited by wasodg2; 08-28-2005 at 09:16 PM.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:21 PM.