Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Secure Shell

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-06-2009, 04:04 PM
MrC MrC is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 216
SecureCRT 6.5b3 + Windows 7 window problems

I discovered a problem with Windows 7 x64 when trying to bring forward a set of SecureCRT windows. Only a section of the titlebar is drawn - all other content is missing. This occurs all the open SecureCRT windows. See attached image.
Attached Images
File Type: png corrupted window.png (1.5 KB, 350 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2009, 04:54 PM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,635
Hi MrC,

I am really struggling to have context on the issue you are reporting. Could you provide "before" and "after" screenshots?

Also, can you provide the exact steps to replicate the issue, if you recall?

What resolution is in use on your monitor?

What theme are you using in SecureCRT 6.5b3?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730

Last edited by bgagnon; 11-06-2009 at 05:16 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2009, 06:12 PM
MrC MrC is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 216
Before: normal SecureCRT window, full of nice text. :-)

After: You see it in the screen shot. That's the entire window.

I have no idea how it happened. When it happens, the text areas in quick previews in AeroPeek are all black. See new screenshot.

Monitor resolution: 1600x1200
Theme: black

As I'm reporting this, it just happened again. Same corrupted window, with no text area. Only the window's title exists.
Attached Images
File Type: png corrupted windows.png (101.5 KB, 378 views)

Last edited by MrC; 11-07-2009 at 09:33 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-09-2009, 08:25 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,635
Hello MrC,

My colleague, Mike, mentioned he had offered you a new build to fix some Aero peek issues. I just wanted to see if the new build possibly resolved this issue before I submit the information I have for investigation.

Are you still experiencing these display issues?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #5  
Old 11-09-2009, 08:47 AM
MrC MrC is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 216
So far, in .358, I have not seen the problem mentioned above.

The problem I still see is that aero peek previews (hover over peek window) do not show the hovered-over window's content. Only the currently selected tab's contents are show. The titlebar name is correct, however.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-20-2009, 08:28 AM
MrC MrC is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 216
This problem just occurred last night. I have a window whose only content is the session's name in the title bar:
Attached Images
File Type: png 12-20-2009 7-27-01 AM.png (1.5 KB, 308 views)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:01 PM.