Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-13-2005, 03:36 PM
toloughlin's Avatar
toloughlin toloughlin is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Nashua, NH
Posts: 378
To those "chat window" users

Does anyone use 'tab' for spacing in the chat window?

When I Ctrl+Tab (out of habit) while in the chat window, it makes a tab amount of space.
I find it distracting to have it put a tab space in it, when all I wanted was to move to the next tab.

Comments?
__________________
----------------------------------------------
Tom O'Loughlin
Reply With Quote
  #2  
Old 10-17-2005, 08:35 AM
bocks's Avatar
bocks bocks is offline
VanDyke Customer Support
 
Join Date: Jan 2004
Location: Albuquerque, NM
Posts: 184
Hi tologhlin,
Quote:
Originally Posted by tologhlin
When I Ctrl+Tab (out of habit) while in the chat window, it makes a tab amount of space.
I find it distracting to have it put a tab space in it, when all I wanted was to move to the next tab.
In this instance, it sounds like what you expected to see didn't happen. Can you tell me what functionality you expected to see with when you hit Ctrl-Tab in the Chat window?

Were you expecting the Ctrl-Tab function to switch to a different Tab?

If not, what functionality would you expect to see?


Thanks,

-bocks
Reply With Quote
  #3  
Old 10-18-2005, 08:29 AM
toloughlin's Avatar
toloughlin toloughlin is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Nashua, NH
Posts: 378
Quote:
Originally Posted by bocks
Were you expecting the Ctrl-Tab function to switch to a different Tab?
Even though I wasn't in a "tab" so to speak (but in the chat window), yes - I was hoping for it to jump to the next tab.


PS. you butchered my name above, just like the telemarketers!
__________________
----------------------------------------------
Tom O'Loughlin
Reply With Quote
  #4  
Old 10-18-2005, 03:23 PM
toloughlin's Avatar
toloughlin toloughlin is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Nashua, NH
Posts: 378
And another one ...

Shift + Tab should bring me back up above, to type normally.
__________________
----------------------------------------------
Tom O'Loughlin
Reply With Quote
  #5  
Old 10-25-2005, 10:20 AM
tnygren's Avatar
tnygren tnygren is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,408
Hi Toloughlin,

Thanks for the clarification!

I have added your information and request to the developers database to possibly get this functionality added to SecureCRT.

If you would prefer to be contacted by email if this becomes available, please send an email to support@vandyke.com with the subject of ATTN: Teresa Forum Thread 1081
__________________
Thanks,

Teresa

Teresa Nygren
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:33 PM.