Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-15-2013, 10:58 AM
amalvernite amalvernite is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Annoying message in SCRT 7.0.3

When upgrading secure CRT from version 6.1.4 to V7.0.3 I now get a window that pops up every time I open a new session that says "New functionality has been added to the toolbar and/or menu bar. If you choose to update your toolbar and menu bar, your customizations will be lost. Would you like to update the toolbar and menu bar?"

I assume this is happening because it pulled the configuration from the old version, but although I select yes to update the toolbar and menu I get that same message EVERY time I create a new connection to an existing session.

This is getting very annoying and I would appreciate if anyone knows how I can get it to stop. I don't want to get rid of all of my existing configuration and start over but if I have to I will.

Thanks in advance..
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2013, 11:24 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,359
Hello amalvernite,

I apologize for the issue that is occurring.

Around version 6.5 the file(s) responsible for the default menu and toolbar were changed from .xml files to .ini files.

Have you ever customized the menu or toolbar?

Quote:
I don't want to get rid of all of my existing configuration and start over but if I have to I will.
If not, you do not need to get rid of your entire config, but I would suggest you delete/rename the "old style" toolbar and this will allow a new one to be configured that matches the version you are using.

The location of your installation's Configuration folder is found in the General category of SecureCRT's Global Options.

Inside the config folder, you should find a file named SCRTMenuToolbar.xml.

If you quit SecureCRT, rename this file to SCRTMenuToolbar_old.xml and restart, what are the results?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2013, 11:34 AM
amalvernite amalvernite is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Thank You!

That appears to be exactly what I needed. Thanks again..
Reply With Quote
  #4  
Old 03-15-2013, 11:39 AM
amalvernite amalvernite is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
SCRTMenuToolbar.xml

Should I now go ahead and delete the SCRTMenuToolbar.xml file?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-15-2013, 11:42 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,359
Hi amalvernite,

Great, I am glad to hear the issue is resolved.

Sure, if you made no customizations to menu/toolbar and renaming the file resolved the issue, feel free to delete the old toolbar/menu file.
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:47 PM.