Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-29-2014, 12:50 AM
krev krev is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
SecureCRT Hangs during configuration using GNS3



Hi,

While doing some lab simulations using GNS3, my secureCRT hangs up for a few seconds whenever I press enter <please refer to the image>. Does anyone know how to fix this? I have already reinstalled secureCRT and I am using SecureCRT 6.7.2 version.

Looking forward for your advise!
TIA
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2014, 09:21 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,281
Hello krev,

What operating system is SecureCRT installed on?

What protocol are you using to connect?


Quote:
... my secureCRT hangs up for a few seconds whenever I press enter
Could you elaborate on what you mean by hangs up for a few seconds whenever I press enter?

Are you saying after you enter a command, SecureCRT seems to hang before the command output begins?

Or just when at the shell, you press Enter and it takes a bit of time to redisplay the shell prompt?

If you take GNS3 out of it, do you see the same behavior when connecting to this device with SecureCRT?

As a note, if eligible for v6.7.2, you are eligible for at least the last maintenance release in v6.7.x (which is v6.7.5), but could even be eligible for newer, please check upgrade eligibility here.
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
Reply

Tags
securecrt error , securecrt hang


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:51 PM.