Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-09-2005, 09:09 PM
p314159 p314159 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Question Menu lists turn light gray

I'm using Windows XP with SecureCRT 5. When I mouse over the top menu (file, edit,view), the buttons turn a light gray. If I minimize and maximize, they're back to normal. Is something wrong with my settings or is this just a bug?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2005, 11:17 AM
bocks's Avatar
bocks bocks is offline
VanDyke Customer Support
 
Join Date: Jan 2004
Location: Albuquerque, NM
Posts: 184
Graying Menu items

Hello p314159,
Quote:
Originally Posted by p314159
I'm using Windows XP with SecureCRT 5. When I mouse over the top menu (file, edit,view), the buttons turn a light gray. If I minimize and maximize, they're back to normal. Is something wrong with my settings or is this just a bug?
Is the functionality of the buttons changed, or is the appearance just altered?

Can you tell me if you have any other applications going when this happens?

If you look int the Help / About SecureCRT, menu, can you tell me what version and build of SecureCRT you are using?

Thanks,

-bocks
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-2005, 07:44 PM
dcomo's Avatar
dcomo dcomo is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York
Posts: 124
p314159,

Can you take a screenshot of this? I'd love to see what you are seeing as well.

Thanks!
__________________
Drew J. Como
Highland Visuals & Graphic Design
Reply With Quote
  #4  
Old 08-12-2005, 11:14 AM
p314159 p314159 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Problem solved

The problem was originating from my settings. I'm using the Royale theme, which apparently causes this menu glitch in some programs (SecureCRT, Photoshop), but not others.

Thank you for your concern.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-14-2005, 05:38 PM
dcomo's Avatar
dcomo dcomo is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York
Posts: 124
Thanks for the update! This is strange as I am using the Royale theme as well and I haven't seen any of these problems (yet!).
__________________
Drew J. Como
Highland Visuals & Graphic Design
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:48 AM.