VanDyke Software Forums

Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT 5.2/SecureFX 4.0 Beta
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-31-2006, 05:28 PM
toloughlin's Avatar
toloughlin toloughlin is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Nashua, NH
Posts: 378
Line wrapping problem

2 tabs.
#1 - 25x80
#2 - 25x104 (re-sized to take tab #1's size)

Typing in Tab #2, going to the end of the line, and onto the next line.

After typing the 5th character on the 2nd line, the cursor goes back to the beginning & starts to 'overwrite' the line.
__________________
----------------------------------------------
Tom O'Loughlin
  #2  
Old 09-01-2006, 08:29 AM
tnygren's Avatar
tnygren tnygren is offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,408
Hi Toloughlin,

Thanks for reporting this issue!

I've tried to replicate this here but it is not overwriting the characters in the second line with my configuration.

I suspect that my session parameters are not exactly the same as yours.

Which protocol and emulation is being used in the sessions?

Would it be possible to get copies of the session's ini files and the global.ini file?

If so, could you send these to support with a subject of ATTN: Teresa Forum Thread 1666?
__________________
Thanks,

Teresa

Teresa Nygren
  #3  
Old 09-02-2006, 01:27 AM
toloughlin's Avatar
toloughlin toloughlin is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Nashua, NH
Posts: 378
Email sent.
__________________
----------------------------------------------
Tom O'Loughlin
  #4  
Old 12-04-2006, 05:17 PM
Maureen's Avatar
Maureen Maureen is offline
VanDyke Product Director
 
Join Date: Feb 2004
Location: Albuquerque, NM
Posts: 1,612
Quote:
Originally Posted by toloughlin
2 tabs.
#1 - 25x80
#2 - 25x104 (re-sized to take tab #1's size)

Typing in Tab #2, going to the end of the line, and onto the next line.

After typing the 5th character on the 2nd line, the cursor goes back to the beginning & starts to 'overwrite' the line.
We haven't been able to reproduce this problem. I was wondering if you see it in the 5.3 pre-beta.

Maureen
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:31 PM.


copyright 1995-2017 VanDyke Software, Inc.