Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Scripting

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-17-2013, 11:33 AM
prashant prashant is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
SecureCRT /S "<path-to-Session> was not found in the session database

Hello there,
I am trying to use SecureCRT from command line. I have checked the forum about issue and found few similar posts but my issue didn't get resolved after implementing the suggested changes.

I am trying to open SecureCRT using command like



CMD Prompt>"c:\Program Files\VanDyke Software\SecureCRT\SecureCR
.exe" /S "C:\Users\<user>\AppData\Roaming\VanDyke\Config\Sessions\<session-name>"

But I get the error that session is not found in session Database. I don't understand why. The session file is not present in a sub-folder under "Sessions" folder. I would greatly appreciate any help.

Thanks.
Prashant
Reply With Quote
  #2  
Old 01-17-2013, 01:03 PM
miked's Avatar
miked miked is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,040
Hello Prashant,

You were very close to the answer. SecureCRT knows the configuration folder path so it only needs the path of the session within the Sessions folder. So, remove the following:
C:\Users\<user>\AppData\Roaming\VanDyke\Config\Sessions\
Does this command work better?
"c:\Program Files\VanDyke Software\SecureCRT\SecureCRT.exe" /S "Session Name"
__________________
Mike
VanDyke Software
Technical Support
[http://www.vandyke.com/support]
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2013, 11:48 AM
AOS AOS is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Hi Michael,

I have similar problem, i want to run a script that is existed under path for example (Sessions/Customer/A/ABC/Sao Paolo/fw1 (ssh)

When i tried those, i got the error of session was not found in the session database;

SecureCRT /SCRIPT Sessions/Customer/A/ABC/Sao Paolo/fw1 (ssh)
SecureCRT /SCRIPT "Sessions/Customer/A/ABC/Sao Paolo/fw1 (ssh)"
SecureCRT /SCRIPT "Sessions/Customer/A/ABC/"Sao Paolo"/"fw1 (ssh)""

plz advise,
Thanks for your help
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2013, 03:15 PM
miked's Avatar
miked miked is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,040
AOS,

Are you wanting to run a script, or a session?

The path you're providing looks more like a session path, so maybe you meant session. Assuming you actually meant session, not script, the name of the session is fw1 (ssh) and is located in Sessions/Customer/A/ABC/Sao Paolo, then the way to tell SecureCRT to start the session is:
SecureCRT.exe /S "/Customer/A/ABC/Sao Paolo/fw1 (ssh)"


Is this the information you were looking for?
__________________
Mike
VanDyke Software
Technical Support
[http://www.vandyke.com/support]
Reply With Quote
Reply

Tags
command line , securecrt , session


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:45 AM.