Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Scripting

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 04-14-2020, 12:20 PM
jdev's Avatar
jdev jdev is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Nov 2003
Location: Albuquerque, NM
Posts: 998
Hi "rcharger00",

As is... it appears that there is a trailing "," at the end of your possible responses list. Not sure if that's causing you some trouble or not, but the first thing I'd do is remove the trailing , in the list (e.g. the one marked in bold red below).

Code:
    .
    .
    .
    "No route to host",]

Without the full code of the loop you're running (redacting/masking any sensitive info, of course!), and the text that appears in the SecureCRT terminal window when you connect to an NXOS device, it will be difficult to provide any valuable analysis of why your unknown/unseen code isn't working with the unknown/unseen data SecureCRT has displayed so far.

--Jake
__________________
Jake Devenport
VanDyke Software
Technical Support
YouTube Channel: https://www.youtube.com/vandykesoftware
Email: support@vandyke.com
Web: https://www.vandyke.com/support
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:16 AM.