Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-28-2020, 04:07 AM
kva kva is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
MENU_WINDOW_MORE missing

Hi.

With tens of open tabs, I have to use my mouse to switch between them. A way to speed up switching is to open the More Windows dialog via Alt + W, M. But then I realized that there is no keymap action for it. Could you please support MENU_WINDOW_MORE in future SecureCRT updates?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2020, 07:49 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,352
Hi kva,

I've not heard of MENU_WINDOW_MORE.

Can you elaborate?

What problem are you trying to solve?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 07-28-2020, 08:32 PM
kva kva is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Hi, Brenda.
Same thing. I've never saw MENU_WINDOW_MORE in action list But I'd want...

I need to map a keyboard key to some new action which opens "More Windows..." dialog.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2020, 09:09 PM
kva kva is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
My workaround is:

Code:
[[ $(xprop -id `xdotool getwindowfocus` | grep OB_APP_NAME.*SecureCRT) ]] && xvkbd -xsendevent -text "\Awm"
Reply With Quote
  #5  
Old 07-28-2020, 09:21 PM
kva kva is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Bonus issue:
"More Windows..." dialog window has fixed height (ubuntu 16). It's worth to be dynamic depending on tab count to see more of them without scrolling.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-29-2020, 08:53 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,352
Hi kva,

Please post a screenshot showing the functionality of "More Windows...".
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #7  
Old 07-29-2020, 10:07 PM
kva kva is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Brenda,
My screenshot utility can't work while menu is highlighted. Bless linux and its window manager.
You probably don't have this button because of <10 of opened tabs. Open 10th tab and menu item "Window > More Windows..." will appear.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-30-2020, 07:31 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,352
Hi kva,

I have created a feature request in our product enhancement database to add support for MENU_WINDOWS_MORE and added this thread to it. Should a future release of SecureCRT include this feature, notification will be posted here.

If you prefer direct email notification, send an email to support@vandyke.com and include Feature Request - Forum Thread #14241 in the subject line or use this form from the support page of our website.
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #9  
Old 07-30-2020, 08:48 PM
kva kva is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Thank you, Brenda!

If possible, new action should open the window even if the number of tabs is <10.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:18 PM.