VanDyke Software Forums

Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT 5.1/SecureFX 3.1/VShell 2.6 Beta
User Name
Password
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-11-2005, 05:16 PM
duaner duaner is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9
cannot close ssh2 tab

When a ssh2 connection is 'lost' (such as when the server is rebooted) I am unable to close nor disconnect the SecureCRT tab.
This means I have to wait for the connection to timeout before closing or reusing the tab.

Telnet connections are ok. This symtom is in beta 3 (it was not in beta 2)

Let me know if you need more details.
  #2  
Old 04-12-2005, 03:53 AM
andy andy is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 8
I also had this in beta 2.
http://forums.vandyke.com/showthread.php?t=658
  #3  
Old 04-14-2005, 07:41 AM
monitor35 monitor35 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Toronto, Ont.
Posts: 32
And I believe this is the same problem I experience when I come out of hibernation sometimes, on my laptop. I get hung tabs, and they cannot be disconnected, reconnected (as they think they are still connected) or closed. I have experienced this in every beta so far.
  #4  
Old 04-14-2005, 08:45 AM
tmeader tmeader is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10
I'm seeing the exact same issue, with build 845.
  #5  
Old 04-19-2005, 04:02 AM
cgaylord cgaylord is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
From the keyboard?

Of course, you'll want to have tabs on (view -> session tabs) :-)

But even so, this makes the tab closable with mouse click only. Need a menu option and preferably also a keyboard shortcut (ctrl-w comes to mind). Even if the ctrl key only worked if the session was no longer active (I tend to have "clear on disconnect" unselected) this would be a great help.

--ckg
  #6  
Old 04-22-2005, 12:14 PM
Maureen's Avatar
Maureen Maureen is offline
VanDyke Product Director
 
Join Date: Feb 2004
Location: Albuquerque, NM
Posts: 1,591
This sound similar to an issue that was just fixed, but didn't make it into beta 4. If you'd like to try an interim build, please send me an e-mail at Maureen.Jett@vandyke.com.

Maureen
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:48 AM.


copyright 1995-2017 VanDyke Software, Inc.