Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > SecureCRT on the Mac

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 21 votes, 5.00 average. Display Modes
  #1  
Old 11-10-2010, 05:44 AM
bigbang bigbang is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 15
Occasional unexpected new window

Sometimes while SecureCRT is running and all sessions are opened within one window (tabbed), when I click SecureCRT's dock icon, a new window pops up occasionally. It is a little bit annoying.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2010, 09:28 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,997
Hi bigbang,

We have no other reports of this behavior.

What version of SecureCRT for Mac OSX are you using?

Could you try to capture a screenshot the next time this occurs?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2010, 12:41 AM
bigbang bigbang is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 15
I don't think a screenshot will help: just a new blank window on the top of the opened one.

Thank you.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-11-2010, 08:52 AM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,997
Hello bigbang,

So no tab connected, no activity, just a blank SecureCRT terminal window. Do I understand the behavior correctly?

And was this also in build 278 (per your other forum post)?

If so, has this behavior occurred since upgrading to SecureCRT 6.6.1?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #5  
Old 11-12-2010, 02:25 AM
bigbang bigbang is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 15
Have several connected sessions in one tab, then switch to other application and do some works. When I want to switch back to SecureCRT, I click its dock icon, sometimes (not 100%) there will be popping up a new blank window.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-12-2010, 03:24 PM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,997
Hello bigbang,

Thanks for the additional information.

I have submitted this behavior for investigation by Development. Should progress be made toward a resolution, or further information be requested, I will post in this thread.

If you prefer direct e-mail notification, contact support@vandyke.com and include "Bug Report - Forum Thread #6387" in the subject line.
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #7  
Old 11-19-2010, 12:16 PM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,997
Hello bigbang,

Development reports this sounds exactly like the expected behavior if SecureCRT is running with no open sessions and no main window, has been minimized to the dock, then you click on the (running) dock icon.

Is it possible this is your particular set of circumstances when you see this behavior?

Can you confirm if you have other sessions connected when you click the dock icon?
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
  #8  
Old 11-23-2010, 06:24 AM
bigbang bigbang is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 15
Thank you for your reply.

This problem also occurs when there *ARE* opened sessions (tabbed in one window).

I tried again to reproduce the problem, but it is a very rare.

Quote:
Originally Posted by bgagnon
Hello bigbang,

Development reports this sounds exactly like the expected behavior if SecureCRT is running with no open sessions and no main window, has been minimized to the dock, then you click on the (running) dock icon.

Is it possible this is your particular set of circumstances when you see this behavior?

Can you confirm if you have other sessions connected when you click the dock icon?
Reply With Quote
  #9  
Old 11-23-2010, 04:18 PM
bgagnon bgagnon is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,997
Hi bigbang,

Intermittent issues are extremely difficult to troubleshoot. However, I have forwarded the provided information to Development.
__________________
Thanks,
--Brenda

VanDyke Software
Technical Support
support@vandyke.com
(505) 332-5730
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:43 AM.