Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > General

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-10-2021, 12:28 PM
schwaboy schwaboy is offline
Registered User
 
Join Date: May 2021
Posts: 7
SecureCRT wide characters getting cut off / emojis not displaying correctly

I'm experiencing an issue where wide UTF-8 characters can get cut off. I'm seeing odd behavior where I can highlight the cut off character, and it will show the full character, even after clearing the highlight.

From searching the forums, it seems this was an issue quite a while ago, and was marked as resolved in version 6.

Additionally, I notice that emojis will render only as an outline, and not as the fully colorized emoji that is part of the installed font. Using a different terminal app, I am able to see the characters as I expect.

I am running v9.0.1 (x64 build 2451) on Windows 10 Pro.



Attached Images
File Type: jpg wEReucG.jpg (28.1 KB, 646 views)
File Type: png QLMHmQP.png (7.9 KB, 654 views)

Last edited by jdev; 05-10-2021 at 12:43 PM. Reason: Please upload attachments/graphics as documented https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=14212
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:25 AM.