Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Scripting

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-19-2018, 09:20 AM
mwdenko's Avatar
mwdenko mwdenko is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2014
Location: Ohio
Posts: 32
command line transfer

We are transitioning some of our "automated" processes to a new server.

I can't quite figure out why nut the exact same script won't connect.


It may be a version issue.

Old Server: sfxcl version 7.2.6.606 (Official Release - August 19, 2014)

new server: sfxcl version 8.3.3.1646 (Official Release - May 3, 2018)

SecureFX is able to connect manually.


I can provide logs via email.

Moving from another thread.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-19-2018, 10:00 AM
jdev's Avatar
jdev jdev is offline
VanDyke Technical Support
 
Join Date: Nov 2003
Location: Albuquerque, NM
Posts: 848
Quote:
Originally Posted by mwdenko View Post
I can provide logs via email.
This is the best place to start.

Please provide:
  • The SFXCL success log from 7.2.6
  • The SFXCL failure log from 8.3.3
  • The SecureFX 8.3.3 success log showing the connection and the same file transfers that the SFXCL 8.3.3 failed on.

In your email to support@vandyke.com, please use a subject of "SFXCL 8.3.3 failures - Forum thread 13182"

--Jake
__________________
Jake Devenport
VanDyke Software
Technical Support
YouTube Channel: http://www.youtube.com/vandykesoftware
Email: support@vandyke.com
Web: http://www.vandyke.com/support
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:24 AM.