VanDyke Software Forums

Go Back   VanDyke Software Forums > Scripting
User Name
Password
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-30-2012, 02:30 PM
OrangeBlood26 OrangeBlood26 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Calling a list

I have created a list using the "el" and giving it a name, at the := type "i" and at 001: pasted all 10,000 records to create list. Is there a way I can call this list in writing a select statement? Example: select claims with code listnamehere??
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2012, 03:29 PM
miked's Avatar
miked miked is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,040
Quote:
Is there a way I can call this list in writing a select statement? select claims with code listnamehere
Hello,

I'm not sure how to suggest proceeding. It looks like the code you're asking about might be related to SQL ("select ... with ..."), but I'm not sure. The := prompt is not one I'm familiar with. I'd like to back up a little and see if we can get on track.

Can you let me know which VanDyke product and version you are using?

Can you provide a little more information about what you're working on, and what your goal is?

If there is log or screen output that would help show what you're doing, could you send it to support@vandyke.com with subject Attn Mike Forum Thread 10437?
__________________
Mike
VanDyke Software
Technical Support
[http://www.vandyke.com/support]
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2012, 07:32 PM
OrangeBlood26 OrangeBlood26 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Hi Mike - sorry it's taken so long to write back. I am using SecureCRT version 6.5. My ultimate goal is to create a list of records and then be able to call that list in a select statement. I just started using SecureCRT this year and I am still new to the process...I believe I am using SQL programming; writing "Select...With" queries. My first step is at the > prompt typing "el" which then provides me a prompt "enter list id=" which I then enter a name...once that has been entered a new prompt "----:" pops up which I then enter "i" (for insert) and "0001=" prompts me to enter my first record to be added to the newly created list. Once I've entered my records I hit ENTER and then type "fi" (finish) at the "----:" prompt. It saves my list, now I want to extract that list in a select statement, but not sure how to do that. Hope I've explained it well enough...thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-11-2012, 10:11 AM
miked's Avatar
miked miked is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,040
I'm not sure I know which part you're wanting help with. Your goal is to write something like
Code:
select claims with code listnamehere
Is listname something that maybe you have specified somewhere in your existing script?

How much of this process are you trying to automate, and what do you have so far?
__________________
Mike
VanDyke Software
Technical Support
[http://www.vandyke.com/support]
Reply With Quote
Reply

Tags
create, list, select statement


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:36 AM.


copyright 1995-2014 VanDyke Software, Inc.