Welcome to the VanDyke Software Forums

Join the discussion today!


Go Back   VanDyke Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Zhinjio
Forum: Secure Shell 09-02-2011, 11:32 AM
Replies: 9
Views: 42,061
Posted By Zhinjio
Ok, so I'm posting to followup and maybe this...

Ok, so I'm posting to followup and maybe this will save some folks a few hours of headaches if they run up against this wall in their own EC2 workings....

First of all, ultimately, this was no...
Forum: General 02-16-2011, 10:40 AM
Replies: 4
Views: 4,880
Posted By Zhinjio
No, I'm not getting a message to migrate the...

No, I'm not getting a message to migrate the files. It just asks for the location of the configuration directory over and over.


I honestly couldn't say. Is there a file I can look in to...
Forum: General 02-16-2011, 10:37 AM
Replies: 4
Views: 4,880
Posted By Zhinjio
It appears I had actually had two levels of...

It appears I had actually had two levels of config directory information there. The top level must have been created with a (much) older version of the program. Inside that directory was a (newer)...
Forum: General 02-15-2011, 10:23 AM
Replies: 4
Views: 4,880
Posted By Zhinjio
Configuration directory weirdness

version 6.5 64 bit
running on 64bit win7
On all previous versions, I've used a common config directory where all my profile, host keys, sessions, etc were stored.

I chose Personal profile, since...
Forum: Secure Shell 04-07-2010, 06:26 PM
Replies: 6
Views: 16,167
Posted By Zhinjio
I have to say I'm pretty disappointed. I've been...

I have to say I'm pretty disappointed. I've been a customer of this company since the beginning of the product line, paid regularly for updates to the product, which you're now telling me I need to...
Forum: Secure Shell 04-07-2010, 03:32 PM
Replies: 6
Views: 16,167
Posted By Zhinjio
I'm also trying to get this working. I'm using...

I'm also trying to get this working. I'm using the 64 bit version of 6.5.

TortoiseSVN tries to invoke using:


<SSH_CMD> hostname svnserve -t

I can configure the <SSH_CMD> part of that, but...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:19 PM.