VanDyke Software Forums

VanDyke Software Forums (https://forums.vandyke.com/index.php)
-   General (https://forums.vandyke.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Scroll Buffer Not Updated When Multiple Connection Selected (https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=14186)

Reno 05-22-2020 11:55 AM

Scroll Buffer Not Updated When Multiple Connection Selected
 
Version 8.7.1 (x64 build 2171) - Official Release - March 17, 2020

If I highlight and go into the settings of a group of CRT connections, and then change the scroll buffer. It does not apply to the connections. I am having to individual change the scroll buffers on connections.

I can of course still edit the default session and change the weak 500 default to something like 12800. That will give me the prompt to apply the changes to all sessions. Still would love to be able to select a few specific VM's and just change them.

Also, if this is a valid problem that no one else is found, it will be my 2nd one now :)

Thank you.

berdmann 05-22-2020 01:22 PM

Hello Reno,

Did you mean to create new forum posts for each of your posts? We like to keep one forum post per topic, and as such have deleted the other posts discussing the same issue.

I was not able to replicate the behavior that you have described.

I was able to select sessions in the Session Manager and open "Properties" to edit the all of the selected sessions (by right-clicking and pressing "Properties".

I changed the Scrollback Buffer from 500 to 800 and pressed "OK" to save the changes. I was able to confirm that the setting change was applied to every selected session.

Please keep in mind that when you are editing multiple sessions the first session's settings will be displayed in the Session Properties dialog. Only the changed settings will be applied to the other selected sessions.

Can you please provide a detailed set of steps to replicate the behavior?


All times are GMT -6. The time now is 02:58 AM.