VanDyke Software Forums

VanDyke Software Forums (https://forums.vandyke.com/index.php)
-   Scripting (https://forums.vandyke.com/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sending exit but on the prompt on some equipments it show "xit" (https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=14353)

mohenoun 11-24-2020 09:03 AM

Sending exit but on the prompt on some equipments it show "xit"
 
Hello,

I'm facing a strange issue.

I'm using this combined to a script I made.

And it works fine, but for some equipments in my list, it sends "xit" instead of "exit"*

Is there a way to fix that?

I'm using this on Cisco routers/switches.

Kind regards,

crt.Screen.Send "show run" & vbcr
crt.Screen.WaitForString " --More-- "
crt.Screen.Send " "
crt.Screen.WaitForString " --More-- "
crt.Screen.Send " "
crt.Screen.WaitForString " --More-- "
crt.Screen.Send " "
crt.Screen.Send vbcr
crt.Screen.Send "exit" & vbcr

bgagnon 11-24-2020 09:47 AM

Hi mohenoun,

Do you have a crt.Screen.Synchronous = True statement in the script?

At the end, you have three Send() calls without any intervening WaitForString().

I believe we covered how it is a best practice to do so in this other forum thread we have together.

mohenoun 11-24-2020 09:50 AM

Synchronous activated
 
Quote:

Originally Posted by bgagnon (Post 54359)
Hi mohenoun,

Do you have a crt.Screen.Synchronous = True statement in the script?

At the end, you have three Send() calls without any intervening WaitForString().

I believe we covered how it is a best practice to do so in this other forum thread we have together.

Yes the synchronous feature is activated


All times are GMT -6. The time now is 07:44 PM.