VanDyke Software Forums

VanDyke Software Forums (https://forums.vandyke.com/index.php)
-   General (https://forums.vandyke.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Connection issue - First try SSH then Telnet (https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=10490)

NJ101 05-25-2012 02:05 AM

Connection issue - First try SSH then Telnet
 
I have some devices that are SSH enabled and others that aren't and only have telnet access. It's a real pain to keep changing the quick connect from SSH2 to Telnet and then back again depending on the device. Is there a way to have SecureCRT automatically first try SSH2 and if it fails try Telnet?

(I can't save a connection for each device as there're thousands of devices)

Many thanks
NJ

rtb 05-25-2012 07:25 AM

Hi NJ,

Thanks for the question. I have created a feature request to add the ability to fall back from SSH2/1 to Telnet. Should a future release of SecureCRT have this capability, we will post to this thread.

If you would like to be notified directly, please complete and submit the form at the following location:
Submit Feature Request

NJ101 05-29-2012 03:51 AM

Thanks Todd, much appreciated.

Casey 05-29-2012 12:50 PM

Yes.. Yes..a thousand times yes.

Quote:

Originally Posted by NJ101 (Post 36565)
I have some devices that are SSH enabled and others that aren't and only have telnet access. It's a real pain to keep changing the quick connect from SSH2 to Telnet and then back again depending on the device. Is there a way to have SecureCRT automatically first try SSH2 and if it fails try Telnet?

(I can't save a connection for each device as there're thousands of devices)

Many thanks
NJ


rtb 05-29-2012 01:28 PM

Hi Casey,

Thanks for posting your support of this feature request. As mentioned previously, we will post to this thread should a future release of SecureCRT have the ability to connect to a remote device using some sort of protocol fallback.


All times are GMT -6. The time now is 09:45 PM.