VanDyke Software Forums

VanDyke Software Forums (https://forums.vandyke.com/index.php)
-   General (https://forums.vandyke.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   SecureFX Button Disabled in SecureCRT (https://forums.vandyke.com/showthread.php?t=3063)

wood 07-17-2008 03:05 PM

SecureFX Button Disabled in SecureCRT
 
Hi. I have both products installed. The SecureCRT toolbar has a button to launch SecureFX, but it is disabled. How do I enable it?

SecureCRT Version 6.0.0 (build 183) - Official Release - January 15, 2008
SecureFX Version 6.0.0 (build 183) - Official Release - January 15, 2008

Thanks

miked 07-17-2008 04:03 PM

Hello wood,

This can happen when SecureCRT and SecureFX 6.0 are not integrated.

When you installed SecureCRT and SecureFX did you use the combined installer, or two separate installers?


All times are GMT -6. The time now is 04:44 AM.